Pokličite nas (051) 392-783    

Novice in obvestila

Februar 2020

Vabilo na 26. Lükarski praznik

Vabljeni na na 26. Lükarski praznik, ki bo v nedeljo 18. avgusta 2019 ob 14. uri  na prireditvenem prostoru ob Večnamenskem centru v Dornavi. Turistično etnografsko društvo Lükari je bilo ustanovljeno z namenom ohraniti to tradicijo in pripraviti prireditev, ki bi bila povezana s starimi ljudskimi običaji. Vse o lüku, zakaj je tako hud, rdeč in druge skrivnosti, ki so jih imele ženske pri pridelavi in prodaji, boste izvedeli na naši osrednji prireditvi.

Obvestilo o udeležbi pustnih dogodkov

Pripravili smo obvestilo z vsemi dogodki, ki se jih bomo kot Turistično etnografsko društvo udeležili znotraj letošnjega pustovanja. Udeležili se bomo tradicionalnih slovenskih povork in letos kot novost tudi na povorki na Hrvaškem na 5. mednarodnem Srakarskem fašenku.

Sestanek za pustovanje 2019

Dragi CIGAN-CIGANICA TED Lukari Dornava Leto je naokoli in spet prihaja naš čas, čas ko se bomo skupaj veseli, prepevali in ohranjali, ter drugim prikazovali naš običaj, lik DORNAVSKEGA cigana/ciganice. Vabimo te na uvodni sestanek ki bo v nedeljo 27.1.2019 ob 16.00 uri v preddverju vaško kulturnega doma v Dornavo. Seznanili vas bomo z novostmi in aktivnim dogajanjem naše skupine. Lepo vabljeni UO TED LUKARI DORNAVA

24. občni zbor je za nami

V petek 9.3.2018 je potekal 24. občni zbor Turistično etnografskega društva Lükari. Na občnem zboru je bilo veselo in zabavno. Naslednje leto je na vrsti 25. občni zbor, kar predstavlja lepo obdobje delovanja našega društva.

Kontaktirajte nas   

Stopite v stik z nami

Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nas kontaktirajte preko telefona. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami.


Osnovni podatki

  • Naziv podjetja: Turistično etnografsko društvo Lukari Dornava
  • Naslov: Dornava 136, 2252 Dornava, Slovenija
  • Mobilna številka: +386 (0)51 392 - 783
  • E-mail: info@ted-lukari.si

Delovni čas

  • Ponedeljek - Petek: Po dogovoru
  • Sobota: Po dogovoru
  • Nedelja in prazniki: Po dogovoru
Izdelano iz DIGI66